Graphius is een industriële drukkerij die actief is op drie productiesites: Gent, Brussel en Parijs

Vanwaar het idee voor centralisatie van diverse drukkerijen? Omdat we geloven dat industrialisering, consolidatie en verticale integratie de enige mogelijkheden zijn om een rendabel grafisch bedrijf verder uit te bouwen in een globaliserende economie. Dit doen we op vier industriële en goed gestructureerde productiesites

Snelle leveringen, kwalitatief drukwerk

De familiale aandeelhouders van Graphius en het directiecomité bestaan uit de bedrijfsleiders van de diverse bedrijven. Zij hanteren een visie op lange termijn, die resulteert in een mooi gebalanceerd investeringsprogramma

Elke dag staan meer dan 450 gemotiveerde werknemers ten dienste van de klant. Samen bieden we een antwoord op de huidige vraag naar snellere levering en hoogkwalitatief drukwerk.

Drukkerij en boekbinderij

Het Graphius machinepark telt 128 recente Heidelberg druktorens en een geïntegreerde boekbinderij, waardoor het een van de meest uitgebreide is op de Europese markt.

De integrale productie, van een brochure tot een hardcover boek, gebeurt intern. Daardoor is er een maximale controle op kwaliteit, budget en doorlooptijd. Ten slotte houden we de ecologische voetafdruk van het productieproces zo minimaal mogelijk.

Klanten zijn voor ons partners waar een partnership mee wordt uitgebouwd, om samen te bouwen aan de toekomst. Onze gezamenlijke toekomst. productieproces zo minimaal mogelijk.

Missie, Visie & Waarden

Missieverklaring

We willen van Graphius een toonaangevende producent van drukwerk maken met een sterke specialisatie in boeken, catalogi en magazines. We investeren gericht in innovatieve toepassingen om een antwoord te bieden op de vraag van morgen.

We vinden het van belang om onze financiële positie gezond te houden maar anderzijds kansen te bieden aan onze medewerkers, leveranciers en de omgeving waarin we actief zijn om te groeien en zich verder te ontwikkelen.

Bedrijfsvisie

Wij streven er voortdurend naar om een meerwaarde te creëren voor onze klanten, de medewerkers en de omgeving waarin wij opereren. Dit komt tot uiting in onze dagelijkse manier van werken: wij besteden veel zorg aan het milieu en investeren veel in innovatie.

Als familiebedrijf worden alle investeringen gedaan vanuit een long-term visie waardoor onze klanten ondernemen met een bedrijf met een toekomst.

Onze Waarden

Wij voelen ons betrokken en verantwoordelijk bij alles wat we ondernemen. Het vertrouwen dat anderen ons geven, moeten we dag na dag blijven verdienen. We moeten kunnen waarmaken wat we verkopen.

Onze principes zijn dan ook de volgende:

  • Enkel streven naar zaken die goed zijn voor de medewerkers, het bedrijf, de klanten en onze omgeving
  • Oprecht, correct en eerlijk handelen
  • Elkaar respecteren en samen resultaten boeken
  • Handelen met visie op lange termijn
  • Ruimte creëren voor de diversiteit van mensen

Sleutel figuren

0 +

Jaren Ervaring

0 +

Werknemers

0 K

Ton Papier

0 M

Omzet