Geen Uitdaging Te Zwaar

Bij Graphius hebben we voor elke klant en product wat wils. Wij maken van elke opdracht een uniek product met keer op keer een fantastisch resultaat. Om dit mogelijk te maken hebben wij een uitgebreide waaier aan diensten met tal van specialisten en echte vakmensen.

Complex Drukwerk

Voor de ontwikkeling van heel speciale en snelle drukwerken, heeft Graphius een heel team van specialisten paraat. Zij staan ​​u graag met woord en daad bij om het drukproces elke keer tot een goed einde te brengen.

Vormgeving

In de studio staan ​​acht medewerkers u graag bij voor de creatie en het ontwerp van uw drukwerk. Dit kan gaan van een naamkaartje of flyer tot een boek of magazine. Zowel voor meer creatieve zaken als voor een puur technische lay-out kunt u bij Graphius terecht.

Distributie

Graphius werkt samen met de nationale postbedrijven van bijna alle Europese landen. Ook voor stockage zowel op korte, middellange als lange termijn biedt Graphius u diverse mogelijkheden Graphius iQuest biedt online een real time overview van uw stock. Via dit bijzonder handige platform kunt u bovendien zeer gemakkelijk bestellingen doorgeven.

Digitaal

Graphius iQuest is een online bestelportaal waar u bestellingen of prijsaanvragen kunt doorgeven, uw orderstatus kunt opvolgen en uw voorraad aan afgewerkte producten beheren.

Daarnast bieden wij ook Print On Demand, Online Editing en Preflight File Checks.

Verpakkingen en etiketten

Etiglia is een etikettendrukker en verpakkingsproducent die een constante kleurkwaliteit en minimale afwijking in formaten garandeert, technische ondersteuning ter plaatse biedt en meedenkt over oplossingen. Ontdek hoe wij uw merk sterker maken.