Digitaal

Database publiceren

Database publishing is de meest recente manier om catalogi en brochures te creëren.

Zoals de term aangeven, laat database publishing u toe om catalogi, brochures, magazines en andere publicaties op te maken vanuit een bestaande database. U kiest een lay-out, die als basis dient voor het programmeren van sjablonen. De database wordt na ontvangst uitgelezen en ingeladen in de template.

B-to-B White Label Bestelportaal

Graphius iQuest kan worden opgezet met de look en feel van uw organisatie en met enkel uw producten.

Uw klanten (intern of extern) hebben toegang tot uw portal met hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Zij kunnen gepersonaliseerd drukwerk aanmaken binnen de sjablonen die u heeft bepaald en het marketingmateriaal dat u hiervoor heeft. U kunt als beheerder de volledige controle over interne de bestellingen geplaatst door uw klanten of interne afdelingen.

De interface is zeer gebruiksvriendelijk en met de Graphius hulplijn kan het werken met de portal zelfs voor niet-getrainde gebruikers geen probleem zijn.

Afdrukken op aanvraag

Vermijd overstock!

Graphius biedt u de mogelijkheid voor één enkel exemplaar als voor een beperkte oplage uw boek of ander drukwerk aan een competitieve prijs te laten produceren. U kunt de bestanden doorsturen via iQuest en on the fly controleren op hun technische juistheid.

U kunt uw bestanden digitaal stockeren bij Graphius en via iQuest ter bestelling aanbieden aan uw klanten.

Desgewenst regelen onze diensten de verpakking en verzending naar uw klanten.

Online bewerken - Graphius iDesign

Graphius iDesign biedt de mogelijkheid om online documenten te lay-outen. Dit kunnen zowel boeken maar evengoed een naamkaartje of folder zijn.

Bestanden uploaden - Graphius iCheck

iCheck is een handig hulpmiddel om uw bestanden te uploaden.

Bij het uploaden van uw bestanden met iCheck krijgt u automatisch een preflight rapport en komen uw bestanden op de juiste plaats in onze prepress workflow terecht. Kort na uw bestelling ontvangt u een link naar iCheck zodat u uw bestanden op een gebruiksvriendelijke manier kunt uploaden.

Online Bestellen - Graphius iQuest

Graphius iQuest is een online bestelportaal waar u bestellingen of prijsaanvragen kunt doorgeven, uw orderstatus kunt opvolgen en uw voorraad aan afgewerkte producten beheren.

iQuest beschikt over de geïntegreerde iDesign waardoor u uw documenten zelf en online kunt opmaken.