Distributie

Stockbeheer, orderpicking en distributie

Zowel voor stockage op korte, middellange als lange termijn biedt Graphius u diverse mogelijkheden.
Het beheer van de voorraad wordt optimaal op peil gehouden via een logistic software systeem. Bij opgave van een minimum stock wordt automatisch een herdruk gegeneerd mits akkoord van de klant.
Graphius iQuest biedt online een real time overview van uw stock. Via dit bijzonder handige platform kunt u bovendien zeer gemakkelijk bestellingen doorgeven.
De orderpicking en shipping gebeurt vanuit onze magazijnen waardoor we de lead time heel kort kunnen houden.

Printing One-To-One

Vanuit een klaargezette database drukken wij uw direct mail actie variabel. Wij kunnen snel aan uw vraag voldoen, voor zowel mailings in zwart-wit als in kleur, dankzij onze digitale persen. De kwaliteit van het drukwerk is de absolute top. Zo laat uw marketingactie een uiterst positieve en blijvende indruk op elke ontvanger.

Blisteren of Envelopperen

Wij verpakken uw drukwerk machinaal – al dan niet met extra bijlages – onder folie of omslag.
Het bestemmingsadres en de postale gegevens worden gedrukt met inkjet conform de vereisten van het land waar de postdrop dient te gebeuren.

Postverwerking

Graphius werkt samen met de nationale postbedrijven van bijna alle Europese landen.
Een gespecialiseerde dienst binnen Graphius regelt voor u de diverse postformaliteiten en zorgt dat uw zending tijdig en aan het goedkoopste tarief wordt bezorgd.
Graphius biedt tevens de mogelijkheid uw retours op te volgen en te corrigeren in uw database.

Database Management Systeem (DMS)

Een goed beheerde database is essentieel voor een geslaagde Direct Mail campagne. Via iSend heeft u de mogelijkheid om online een bruikbare database samen te stellen vanuit het bronbestand waarover u beschikt.
Indien u het volledige database management wenst uit te besteden, staan de specialisten van Graphius graag tot uw dienst. Wij nemen het opbouwen, corrigeren, ontdubbelen en programmeren van uw database voor onze rekening.