Cross Media Studio

Creëren en ontwerpen

In de studio helpen acht medewerkers je graag bij het maken en vormgeven van jouw drukwerk. Dit kan variëren van een visitekaartje of flyer tot een boek of tijdschrift. Zowel voor meer creatieve zaken als voor een puur technische lay-out kan je bij Graphius terecht.

Als u wilt, kunnen we werken met database publishing. We genereren een opgemaakt bestand uit een aangeleverd gegevensbestand (bijv. Excel).

Websites & Online Communicatie

Graphius is uw partner voor de ontwikkeling van uw website. Wij zorgen voor het esthetische aspect en zorgen altijd voor mooi ogende websites.

Op de achtergrond zorgen we voor een gebruiksvriendelijk CMS (content management systeem). Hiermee stellen wij u in staat uw website zelf en op een bijzonder efficiënte manier te beheren.

Een moderne website moet responsive zijn. Dit betekent dat Graphius uw website ook aanpast voor gebruik op smartphones en tablets.

Tablet Publicaties

Een publicatie speciaal ontworpen voor tablet is de perfecte aanvulling op uw gedrukte catalogus, brochure, tijdschrift of boek. In uw gepersonaliseerde applicatie kunt u gebruikers gratis of tegen betaling een eindeloze reeks documenten, info en andere inhoud aanbieden.

Graphius biedt twee opties in de ontwikkeling van tabletpublicatie, afhankelijk van uw behoeften en het voorgestelde budget.

  • Onze eerste optie is een snelle en budgetvriendelijke versie. Daarbij worden uw pdf-documenten online geplaatst. De gebruiker kan deze documenten onbeperkt raadplegen (ook offline) zodra hij ze heeft gedownload.
  • We kunnen ook een digitale publicatie maken: op maat gemaakt voor uw doelgroep, in de stijl van uw bedrijf en interactief door 3D-objecten, video, live webcontent, enz. Toe te voegen.

Een op een

“Hoe kan onze boodschap een zo groot mogelijk deel van onze doelgroep bereiken, zodat we een maximale respons kunnen realiseren?”

Marketeers stellen zich deze vraag elke dag bij het ontwikkelen van allerlei commerciële campagnes. Graphius biedt hierop het antwoord.

Onze teams staan ​​u bij met advies en actie om goede directmarketingcampagnes te ontwikkelen. Of het nu gaat om print of online, wij hebben de kennis en tools in huis om u bij te staan ​​bij de ontwikkeling en uitvoering van uw campagne.

Fotogravure

De interne fotogravure van Graphius is gespecialiseerd in het digitaliseren en corrigeren van afbeeldingen voor voornamelijk kunstboeken. Elk project krijgt de persoonlijke benadering die het verdient. De klant of kunstenaar is uiteraard meer dan welkom voor eventuele hulp bij kleurcorrectie.

Het team voor het graveren van foto’s heeft jarenlange ervaring. Deze kennis resulteert uiteindelijk in reproductie van maximale kwaliteit tijdens het afdrukken.

Vanuit deze afdeling wordt ook het kleurbeheer van de drukkerij aangestuurd.