Cross Media Studio

Create & Ontwerp

In de studio staan acht medewerkers u graag bij voor de creatie en het ontwerp van uw drukwerk. Dit kan gaan van een naamkaartje of flyer tot een boek of magazine. Zowel voor meer creatieve zaken als voor een puur technische lay-out kunt u bij Graphius terecht.
Als u dat verkiest, kunnen we werken met database publishing. Daarbij genereren we een opgemaakt bestand vanuit een aangeleverde datafile (bv. Excel).

Websites & Online Communicatie

Graphius is uw partner voor de ontwikkeling van uw website. We besteden zorg aan het esthetische aspect en leveren steevast mooi ogende websites af.
Achterliggend voorzien we een gebruiksvriendelijke CMS (content management systeem). Daarmee stellen we u in staat om uw website zelf en op een bijzonder efficiënte manier te beheren.
Een moderne website hoort responsive te zijn. Dat betekent dat Graphius uw website eveneens aanpast voor gebruik op smartphones en tablets.

Tablet Publicaties

Een speciaal voor tablet ontworpen publicatie is de perfecte aanvulling op uw gedrukte catalogus, brochure, magazine of boek. In uw gepersonaliseerde applicatie kunt u gebruikers een oneindige reeks documenten, info en andere content aanbieden, gratis of tegen betaling.

Graphius biedt twee mogelijkheden in de ontwikkeling van tablet publishing, afhankelijk van uw noden en het vooropgestelde budget.

  • Onze eerste optie is een snelle en budgetvriendelijke versie. Daarbij worden uw pdf-documenten online geplaatst. De gebruiker kan die documenten zonder beperkingen raadplegen (ook offline) van zodra hij ze gedownload heeft.
  • Wij kunnen ook een digitale publicatie creëren: op maat gemaakt voor uw doelpubliek, in de stijl van uw bedrijf en interactief door toevoeging van 3D objecten, video, live web content, enz.

One-To-One

“Hoe kan onze boodschap een zo groot mogelijk onderdeel van onze doelgroep bereiken, zodat wij een maximale respons kunnen behalen?”
Marketeers stellen zich deze vraag dagelijks bij het uitwerken van allerlei commerciële acties. Graphius biedt hierop het antwoord.
Onze teams staan u met raad en daad bij om goede direct marketing acties uit te werken. Of het nu gaat om print of online, wij hebben de kennis en tools voorhanden om u bij te staan in de uitwerking en uitvoering van uw actie.

Fotogravure

De interne fotogravure van Graphius is gespecialiseerd in het digitaliseren en corrigeren van beelden voor hoofdzakelijk kunstboeken. Ieder project krijgt de persoonlijke aanpak die het verdient. De klant of kunstenaar is uiteraard meer dan welkom voor eventuele assistentie bij de kleurcorrectie.
Het fotogravure team heeft jaren ervaring. Die kennis resulteert finaal in een maximale kwaliteitsweergave bij het drukken.
Vanuit deze afdeling wordt tevens het color management van de drukkerij aangestuurd.