Mirto Print in een nieuw jasje

✔ Mirto Print, de Gentse drukkerij met een duidelijke sociale ambitie, zet haar print- en drukactiviteiten verder onder Graphius Group. Klanten van Mirto Print kunnen nu dus genieten van de talloze druk- en afwerkingsmogelijkheden die de groep te bieden heeft.  In het kort? Bij het nieuwe Mirto Print krijg je de contactpersonen en service die je gewoon bent in combinatie met het performante machinepark van Graphius. Ook selfpublishing platform Skribis zal onder Graphius verder blijven ontwikkelen.

✔ Voor de Graphius Group is een nauwe samenwerking met maatwerkbedrijf Mirto vzw een logisch gevolg. De groep is steeds op zoek naar manieren om ook op sociaal vlak verantwoordelijkheid op te nemen. Dankzij dit nieuwe partnerschap maken Graphius en Mirto vzw van kwalitatieve manuele handenarbeid betekenisvol werk. Tal van manuele bewerkingen zullen aan het maatwerkbedrijf uitbesteed worden waardoor er heel wat tewerkstellingsopportuniteiten ontstaan voor 250 medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. 

✔ Heb je een vraag? Ontvang je graag meer info over de nieuwe mogelijkheden? Of ben je op zoek naar een uitstekende drukkerij voor je volgende project? Luc Bulckaert en Johan De Grieve van Mirto Print helpen je met veel plezier verder.

Hoe we met drukwerk een verschil maken

Drukwerk en manuele bewerkingen gaan vaak hand in hand. Het hoogtechnologische machinepark van de Graphius Group biedt eindeloos veel mogelijkheden en vereenvoudigt tal van productietoepassingen. Toch blijft kwalitatieve handenarbeid van essentieel belang bij de productie van drukwerk. Dankzij onze samenwerking met Mirto vzw kunnen we deze handenarbeid betekenis geven.

1. Kwalitatief werk voor onze klanten

De 250 medewerkers van Mirto vzw zorgen voor kwalitatieve resultaten waar wij én onze klanten fier op zijn.

 

2. Een sociaal engagement

De tewerkstelling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kadert binnen onze duurzaamheidsstrategie dat gebaseerd is op respect voor de mensen en hun omgeving.

 

3. Waardevolle handenarbeid

Elke manuele handeling wordt met zorg uitgevoerd. Dit zorgt voor eindeloos veel mogelijkheden, van mailings tot vullen van doosjes en groeperen van pakketten. 

 

4. Oplossingen op maat

Zinvol werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én oplossingen op maat voor onze klanten, het is een win-win.