Acquisitie Rembrandt en Remmicom Packaging

Graphius Group zet met de overname van Rembrandt en Remmicom Packaging uit Aarschot verder in op de groei van haar verpakkingsdivisie.

Op 25 april traden Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging uit Aarschot toe tot Graphius Group.

Met deze transactie verstevigt de groep haar positie op de verpakkingsmarkt. Samen met haar afdelingen Lowyck in Oostende en Etiglia in Beersel diversifieert Graphius Group zo haar aanbod als leverancier van verpakkingsmaterialen.

Denis Geers, CEO Graphius Group:“Het partnership met Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging is een belangrijke stap voor onze organisatie en past in de diversificatiestrategie binnen de groep. Onze activiteiten binnen Lowyck (vlakkarton) en Etiglia (labels) sluiten mooi aan bij deze van Rembrandt en tussen de bedrijven ontstaat er een waardevolle kruisbestuiving met heel wat overdracht van kennis. Op die manier kunnen wij een totaaloplossing bieden aan onze klanten, van labels en clips tot vouwdozen.”

Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging blijven, onder leiding van Dirk Roosen, verder als afzonderlijke entiteiten bestaan, maar genieten voortaan van de schaalvoordelen van een grotere groep.

Dirk Roosen, CEO Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging:“Wij geloven dat deze transactie een hefboomeffect zal hebben op de verdere ontwikkeling van onze beide bedrijven. Onder de vleugels van Graphius Group is de continuïteit voor onze klanten en onze medewerkers op lange termijn verzekerd en kunnen we, met de blik op de toekomst, de nodige investeringen doen in materiaal, mensen en opleiding. Dit met als doel onze positie op de markt van het vlakkarton te versterken.”