Acquisitie Paperland

Graphius Group versterkt haar positie in Brussel met de overname van Paperland

 

Paperland is een kwaliteitsdrukkerij dat al bijna 50 jaar een sterke reputatie geniet in Brussel en 30 medewerkers telt. Vanaf 2 januari zullen de activiteiten van Paperland plaatsvinden in de gebouwen van Graphius Brussels te Beersel.Joost Vandendriessche, directeur Graphius Brussels, zegt hierover het volgende:
“De overname van Paperland is een weloverwogen stap en verruimt onze aanwezigheid in de Brusselse regio. Daarnaast heeft het bedrijf een gevestigde reputatie op het gebied van de productie van kwalitatief drukwerk. Door de expertise van beide bedrijven samen te voegen, kunnen we het servicelevel naar onze klanten verhogen.”

Ook Philippe de Ribaucourt, directeur van Paperland, is enthousiast:
“De alliantie tussen Graphius en Paperland is op lange termijn essentieel voor onze medewerkers, onze klanten en onze leveranciers. Graphius en Paperland hebben een cultuur die heel nauw bij elkaar aansluit en die belang hecht aan haar diverse stakeholders. Zowel onze medewerkers als ikzelf zijn dan ook zeer verheugd om deel uit te maken van Graphius Group en kijken uit naar de samenwerking.”