Graphius Gent kreeg een make-over

Graphius Gent kreeg een make-over

Van zodra de uitbreiding van onze site in Gent afgerond werd, stonden we te popelen om aan het volgende project te beginnen. We wilden namelijk niet alleen meer ruimte voorzien, maar ook onze zichtbaarheid vergroten. Daarom kreeg Graphius Gent een kleine make-over. Je kan de site nu van ver spotten dankzij het grote, lichtgevende logo op de toren rond onze papierafzuiginstallatie. Hieronder prijkt een klopkader dat ons de mogelijkheid biedt om verschillende boodschappen de wereld in te sturen. Onze creativiteit loopt op volle toeren en we kunnen niet wachten om met de verschillende boodschappen en ontwerpen aan de slag te gaan.

Naast de verbeterde zichtbaarheid optimaliseerden we ook de circulatie op het terrein zelf. Verschillende plannen en pijlen begeleiden nu onze bezoekers en leveranciers naar de juiste plek. De eerste reacties zijn alvast enthousiast.